Even voorstellen


Mijn naam is Arco Trapman, geboren en getogen in Hardinxveld-Giessendam (in de Alblasserwaard). In 2011 ben ik samen met mijn vrouw en onze 2 kinderen verhuisd naar het Brabantse Rijen (vlak bij Breda).

Werken met “cijfers” is mijn passie.  Daarnaast ligt mijn hart bij de dienstverlening en advisering:  zoeken naar een passende oplossing en zorgen voor tevreden klanten.
Mijn motto is: “Doe maar gewoon..........”. Dus geen overbodige poespas of “dure taal” gebruiken, maar gewoon de taal van u en mij.

Gedurende een flink aantal jaren heb ik bij diverse werkgevers ervaring opgedaan met allerlei onderdelen die voor een complete dienstverlening van belang zijn.
Ik heb gewerkt als administrateur/adviseur bij een administratiekantoor voor scholen, bedrijvenadviseur voor met name de klein-zakelijke markt bij de Rabobank, assistent-accountant bij een Accountants- en Belastingadvieskantoor en als administrateur in het bedrijfsleven.

Bij deze werkgevers heb ik de nodige ervaring op gedaan op het administratieve en fiscale vlak, o.a. het verzorgen van de boekhouding, maken van prognoses, begrotingen, jaarrekeningen en het verzorgen van de aangiftes. Daarnaast heb ik ook de nodige ervaring opgedaan als adviseur (o.a. bedrijfsfinancieringen), met het onderhouden van klantcontacten, het verzorgen van correspondentie/aanvragen, voorbereiden en uitwerken van vergaderingen, enz.
Verder verzorg ik al jarenlang met veel plezier de nodige hand- en spandiensten binnen de eenmanszaak van mijn vrouw.

In de loop der jaren heb ik ontdekt dat mijn hart ligt bij de zogenaamde “kleine ondernemers” (de ZZP-ers, eenmanszaken en VOF's). Maar al te vaak blijkt dat deze ondernemers niet de aandacht krijgen die ze verdienen. Vaak krijgen zij te maken met hoge facturen voor dienstverlening omdat meebetaald moet worden aan allerlei specialisten waarvan zelden of nooit gebruik gemaakt wordt.  Levert dit dan ook per definitie betere dienstverlening op? Uit reacties om mij heen blijkt dat dit helaas vaak niet het geval is.

Met de opgebouwde ervaringen op zak en met een gezonde dosis werklust, vond ik de tijd rijp om de stap te maken om als zelfstandige mijn diensten aan te bieden. Graag wil ik laten zien dat het ook anders kan. 

Naast totale dienstverlening voor de klein-zakelijke markt, bied ik ook mijn diensten aan voor bedrijven die (al dan niet tijdelijk) een stuk ondersteuning nodig hebben of mij 1 of meer dagdelen willen inhuren voor werkzaamheden. Ook voor particulieren stel ik mij graag beschikbaar voor ondersteuning bij de administratie, aangiftes, correspondentie, enz. 

Tenslotte wil ik graag nog kwijt dat ik persoonlijke aandacht en oprechte belangstelling heel erg belangrijk vind. Iedere klant is voor mij een mens en geen dossiernummer. Graag behandel ik mensen zoals ik zelf ook behandeld wil worden.

Met alle plezier wil ik kennis met u maken om te bekijken of en wat we voor elkaar kunnen betekenen.